Konferencja prasowa pod hasłem Produkt z Warmii i Mazur
2015-05-17 00:05:00(ost. akt: 2015-05-15 13:17:38)
Artykuł
sponsorowany
Zbliża się do końca realizacja projektu „Produkt z Warmii i Mazur”, którego głównym celem jest wzrost konkurencyjności i atrakcyjności gospodarczej regionu Warmii i Mazur poprzez stworzenie marki „Produkt Warmia Mazury”. Znakiem tym posługuje się już blisko 190 producentów, usługodawców i organizatorów wydarzeń.
W dniu 21 maja, w godzinach od 12.00 do 14.00 w Warszawie, w Domu Dziennikarza przy ul. Foksal 3/5 odbędzie się konferencja prasowa pod hasłem „Produkt z Warmii i Mazur”, podczas której przedstawiciele Samorządu Województwa oraz zaproszeni eksperci przedstawią założenia oraz podsumowanie projektu. Przewidziane są referaty / prezentacje pracowników naukowych z Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego a także wystąpienia praktyków z zakresu: „ekonomia wody”, „przemysł drzewny”, „wydarzenia”.
Konferencji towarzyszyć będzie okolicznościowa wystawa certyfikowanych produktów, usług, wydarzeń czynna w godzinach od 11.00 do 15.00.
Poczęstunek z daniami tradycyjnymi, serwować będzie restauracja wyróżniona marką regionalną „Produkt Warmia Mazury”, będącą członkiem Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Warmia Mazury Powiśle.
Konferencji towarzyszyć będzie okolicznościowa wystawa certyfikowanych produktów, usług, wydarzeń czynna w godzinach od 11.00 do 15.00.
Poczęstunek z daniami tradycyjnymi, serwować będzie restauracja wyróżniona marką regionalną „Produkt Warmia Mazury”, będącą członkiem Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Warmia Mazury Powiśle.
Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Komentarze dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników. Zaloguj się.
Zaloguj się lub wejdź przez